Halla Pet Food | Team Halla
147
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-147,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Team Halla

Vi på Halla Foder vill givetvis presentera vårt Team Halla för er. Här kan ni läsa om alla Team Halla representanterna, vad de tycker om maten och varför de har valt att utfodra med just Halla Swedish Pet Food. Tveka inte heller att kontakta dem för att prata mer.

 

Vill du veta mer om Team Halla, eller bli en representant? Hör av dig till anna.klang@hallafoder.se

Madelene Nord

Draghundsförare och Längdskidåkerska

Intresset för idrott har genomsyrat större delen av min uppväxt där framförallt längdskidåkningen legat mig varmast om hjärtat. År 2013 fick jag upp ögonen för en fantastisk rolig sport där man får kombinera sitt djurintresse med idrott, nämligen draghund. Samma år köpte jag min första vorsteh, Ero, och ett år senare tog vi vår första SM-medalj och EM-silver. Därefter har framgångarna växt med såväl VM-placeringar som nya mästerskapstitlar och målet är att en dag bli bäst i världen! Numera består flocken av ytterligare två vorsteh hundar (Simba och Dunder) samt en blandrastik (Edda).

För mig är valet av ett bra foder till mina hundar A och O. Utan ett hållbart och näringsrikt foder skulle hundarna aldrig kunna prestera på den höga nivå som de idag gör. För att bibehålla och samtidigt bygga upp en god muskelkondition krävs det med andra ord ett kvalitativt och näringsrikt foder som består av många viktiga näringsämnen. Och det är precis det Halla Foder gör! Att det dessutom är svensktillverkat gör det desto bättre.

Tuvali Norberg & Tuff

Jag är en aktiv tjej på 12 år. Jag och min fluffiga hund Tuff tränar agility tillsammans.
Tuff är en 2 år gammal sheltie. Vårt gemensamma mål är att fortsätta träna tillsammans och även komma ut och tävla.
Jag älskar min hund och vill att han ska må bra, därför får han Halla Swedish Pet Food varje dag… för det är det enda foder han vill ha.

Alexandra Sundqvist & Hurra

För att kunna tävla och träna på den nivån jag gör så är det min skyldighet att se till så att mina hundar har dom bästa förutsättningarna. Det krävs ett kvalitativt och näringsrikt foder för att hundarna ska kunna bygga upp en stark kropp vilket är det viktigaste för mig. Genom Halla Swedish Pet Food har jag hittat rätt foder för alla mina hundar oavsett ålder och aktivitetsnivå eftersom att det finns ett så brett sortiment.

Jens Ohlson & Feffen

I över 17 år har jag arbetat som hundförare inom polisen. Just nu jobbar jag med Feffen, snart 7 år. Honom har jag haft i ca 5 år. Feffen är en väldigt aktiv hund och utför sina arbetsuppgifter med bravur. Allt från att spåra tjuvar till att hitta försvunna personer. Feffens paradgren är att hitta narkotika.

Johan Hansson & Tass

Jag heter Johan Hansson och arbetar som polishundförare i Skaraborg. Jag har tidigare arbetat som hunddressör i Försvarsmakten. Under mina år med hundar som arbete såväl som fritidsintresse har det blivit mycket tydligt för mig att val av foder spelar en väsentlig roll.

Carolina Flyckt

Jag har hundar i alla åldrar från pensionär till valp och alla energinivåer däremellan, Halla har fodret för dem alla. I mitt jobb som hundinstruktör och aktivt tävlande ser man hur stor roll hundarnas foder spelar både i vardag, träning och tävling. För mig är det även viktigt att hundarnas mat är Svenskproducerat. Halla är ett foder jag stolt ger mina hundar.

Anna Klang

Jag har uppfödning av American Akita. Jag har haft min kennel sedan 2001 och har sedan dess fött upp internationella multichampions och
multivinnare. Jag har också tävlat framgångsrikt i tävlingslydnad och certifierat tjänstehundar. Hemma på gården utbildar jag både elever och hundar. Allt från utbildning av tjänstehundar till kurser i kantarellsök, spår, viltspår,ntävlingslydnad, handling, grooming och vardagslydnad. Mina hundar får Halla Sedish Pet Foods färskfoder. Beroende på säsong varierar jag sort. Mitt krav på foder är att det ska ge hundarna allt de behöver för må att bra och kunna prestera på bästa sätt. Det är viktigt att hundarna är fina i magen, har bra hull, fin päls och tillräckligt med energi. Jag vill ha möjlighet att kunna välja ur ett brett sortiment. I Hallas fodersortiment finns alltid ett foder som passar varje hund. Mina hundars resultat talar för sig själva.

Tobias & Sara Eliasson

Ska hunden kunna prestera timme efter timme i extrem kyla så måste fodret hålla högsta klass och en jämn kvalité. Vi har under flera år utfodrat våra hundar med Halla Swedish Pet Food’s färskfoder och torrfoder. Det ger våra hundar bra päls och fina magar. Dessa foder harmoniserar väl med varandra, vilket gör det lätt att variera fodersort beroende på aktivitet och individ. Allt för att hålla ett bra hull, och en bra prestationsförmåga. Detta är väldigt viktigt för oss, speciellt då vi går från den lugna sommarsäsongen in i den hårda höstträningen och vidare in i den kalla vintern.

Jonas & Johanna Backelin

Kennel Exceed

Vi utfodrar våra hundar med Halla Swedish Pet Foods färskfoder och torrfoder som topping. Detta har fungerat mycket bra under flera år på alla individer. Vi har varit väldigt kräsna i vårt val av foder och hade vi inte varit 100% nöjda så hade vi vänt oss till en annan leverantör. Efter att ha tränat med brukshundar under snart 15 år så har vi en viss erfarenhet av foder och vi har aldrig upplevt ett foder som fungerat så väl som Halla Swedish Pet Food då vi tittar på hundarnas tänder, päls, förmågan att sätta muskler samt övrig hälsa. Vi är av uppfattningen att ett foder ska vara svensktillverkat.

Florence & Rune Brunberg Johansen

Kennel Jilloc`s har varit årets uppfödare av dalmatiner de senaste 17 åren. Dessutom årets uppfödare SKK alla raser 2008. Det är viktig för oss att det foder vi använder håller en hög kvalitet och är smakrikt. Våra hundar ställs ut året om vilket kräver att de alltid måste vara på topp. Vi använder både torrfoder och färskfoder.

Leif och Ann Carlsson

Vi utfodrar med Halla Swedish Pet Food. Halla Medium är enligt vår mening lagom kraftigt för hundarna för att klara såväl arbete som träning. Fördelen med Halla Foder är att det är ett svenskt foder med kort väg mellan producent och kund.

Top