Vår nya superingrediens – Qrill ™ Pet

Qrill ™ Pet – Hallas nya superingrediens

Vår nya superingrediens – Qrill ™ Pet

För oss här på Halla Pet Food är kvalitet ett av våra ledord och därför väljer vi våra råvaror med omsorg. De flesta av våra leverantörer är lokala men vår upptäckarlust gör att vi alltid är på jakt efter innovativa och långsiktigt hållbara råvaror. Vi är stolta över att vara först i Sverige med att erbjuda svensktillverkat färskfoder berikat med Qrill ™ Pet.

 

Vad är Qrill ™ Pet?
I de kallaste vatten, strax utanför Antarktis nordvästa kust, hittar vi vår nya superingrediens – Krill. Inte nog med att den innehåller höga halter av protein, är den även laddad med Omega-3 och kolin som har visat sig ha positiva effekter både för djur och människor.

 

Så, varför ska jag ge min hund mat berikad med Qrill ™ Pet?
– Effektiv näringupptagning:
Qrill Pet är en 100% naturlig ingrediens speciellt framtagen till hundar och katter. Den innehåller hög-kvalitativ Omega-3 och protein som lättare tas upp av kroppen, en bevisad effekt som gör just Qrill Pet till en premium-ingrediens. Speciellt hälsosamt är det för hjärtat, leder och muskler, hud och päls samt immunförsvaret.

– Ren produkt:
Från rena hav får vi rena ingredienser! Krillen fångas utanför Antarktis kust, fri från tungmetaller och andra miljögifter. Dessutom innehåller krill naturligt astaxin som håller oljan färsk och skyddar fettsyrorna. Därför behövs inga konserveringsmedel eller tillsatser för lång hållbarhet.

– Hållbart fiske:
Vi på Halla Pet Food använder endast ansvarsfullt producerade ingredienser därför har vi med gott samvete valt Qrill ™ Pet eftersom de fiskar med en miljövänlig och långsiktigt hållbar metod samt har en 100% spårbarhet.

 

Vill du veta mer om Qrill ™ Pet och läsa på om alla fördelar med den nya superingrediensen? Gå till:
qrillpet.comTop